*happγdєηiz* Admin
Mesaj Sayısı : 195 Yaş : 27 Nerden : AvriL'ın kaLbinden (L) Lakap : Forum MeLeği Kayıt tarihi : 09/12/08
| Konu: HappyDeniz'le Röportaj Vakti Çarş. Ara. 10, 2008 10:21 pm | |
| Adınız ? Deniz
Yaşınız ? 11
Nerelisiniz / nerde yaşıyorsunuz? Kastamonu / İSTANBUL
Burcunuz? Akrepp
Esmermi/Kumralmi/ sarisin Misiniz? Sarı şekerim
Saç renginiz? Sarııı
Göz renginiz? Yeşill
Boyunuz? 1.48'di en son..
Kilonuz ? 38 çok kiloluyum
Tuttuğunuz takım? Bu da soru mu? Gerçi soruları da ben hazırladım ya ÖLÜMÜNE GALATASARAY
Nickiniz neden “ ... ”? Heryerdeki nickim ve blogum olduğu için.
Okul/İş kısaca bahseder misin? Okula gidiyorum ve okulumu çok seviyorum.
Hobilerin/Fobilerin? Hobilerim; müzik dinlemek, blogla ilgilnmek, yüzmek, kitap okumak, spor yapmak, pasta yapmak vb.. Fobilerim ise; karanlık ve dar alan.
En büyük takıntın? Sürekli bir şey karalarım.Derslerde de hep öyleyim arkadaşlarıma illallah ettirdim
En büyük hayalin? Herkes tarafından sevilen ve sayılan aileme yakışır bir birey olmak.
Giyim tarzın/kullandığın parfüm? O anki modaya ve zevkime bağlı / nerede güzel parfüm varsa o parfüm benimdir.
En istikrarlı olduğun konu? -
En beğendiğiniz ve beğenmediğiniz huyunuz? Çok anlayışlı ve alçak gönüllüyüm.Bir yarış içerisinde yenilmişsem yeneni tebrik etmeyi çok iyi bilirim ama çok çabuk sinirlenirim ve çok inatçıyım.Bende keçi inatı var ve bazen bu inat işe yarıyo
Nasil bir Kisilige sahipsiniz? Anlayışlı, hoşgörülü, alçakgönüllü, sevecen, arkadaşcanlısı, iyimser v.b..Beni tanıdıkça öğreniceksiniz...
En sevdiğin renk ? Tüm renkler..
Hangi tür müzikten hoşlanırsın/ Kimleri dinlersin? Şu aralar bir müziğin içinde slow-rap olucak. Dj'leri, Selim Gülgöreni vb..
En sevdigin sarki hangisi? Neden? Şu sıralar Melisa Boyner - Süperdi. Çünkü tam benlik ve şarkının sözü kapaklık xD
En sevdiğin yazar ve kitap? İpek ONGUN .. Bir genç kızın gülüğünden.
Ünlü birisi ile tanışma / konuşma fırsanız oldu mu hiç? Oldu.Birçok ünlüyü gördüm.Ama konuşamadımm Gökhan Özen, Çılgın Sedat, Hasan Yılmaz, Sertap Erener, Athena vb.. Hatırlamıyorum
ünlü birisi ile tanışmak isteseniz bu kim olurdu? Selim Gülgören, Avril Lavigne, Milan Baros, Ashley Tisdale, Vanessa...
En beğendiğin film ve aktör/aktrist? Selim Gülgören, Ceren Hindistan./ Titanic
Sevdiğin biri varmı/ Ona suan ne söylemek isterdin? Yokk..
Sevdiğin için neleri göze alırsın? Herşeyi
Kolay bağışlar mısın /Kin tutar mısın? Duruma bağlı Genelde kin tutmam.
Yaptığın en büyük çılgınlık? - Ablam, ben, arkadaşlarım, ablamın arkadşları hep beraber lunaparka gitmiştik.Orda annemlerden habersiz gondala binmiştik.Süperdiiiiii
İçinde ufte olarak kalan ve keşke dediğin şey / şeyler nelerdir ? Mutlaka vardır.Şuanda hatırlamıyorum..
Sizi sevenin sizin için neler yapması hoşunuza gider? Aklına gelen (çevresindekileri ve kendine zarar vermesi dışında) tüm çılgınlıkları yapması çok hoşuma gider..
Hayatta en çok kıymet verdiğin insan? [Ailem] ve [birkaç kankam] + [A.S.Ö.]
Bir şarkının müziği mi sözleri mi sizin için daha etkileyicidir? Her ikisi de
Hayvan besliyor musunuz? Malesseff hayır ...
Bugünlerde en çok duyduğun söz? Ablamın sözü "sana şurdan bir çakarım"
Evde yokluğunu hissettiğin şey? Ev düzenii
Geçmişte yaşasaydın kim olurdun? ATATÜRK
Korkuların /özlediklerin/ sevdiklerin? Fobilerim / A.S.Ö. / Ailem - A.S.Ö. - Kankalarım - A...
Yapmaktan en çok hoşlandığın şey? Yüzmek.. PC ye girmek :D
Şu an olmasını istediğin birşey? Evimin önünde havuz
Şu an '' Ben burada ne yapıyorum? Kim getirdi beni buraya?'' gibi sorulara maruz kalmaksızın ruhunun olmak istediği yer ? Düşünmedim
Yediğin halde '' ben bununla doymam'' diyecek kadar karşısında zayıf olduğun yemekler ? Sarma - Simit - Ekmek içi sandiviç - Hamburger - Patates Kızartması
İzlemekten keyif aldığın tv programları? Arka Sokaklar - Arkada Sıradakiler - Akasya Durağı - Aşkı Memnuuu vb..
Hayatta en çok kıymet verdiğin şey? Kankalarım
Ailen mi, sevdiğin mi daha önemli? Sevdiğim olmadığı, o duyguyu yaşamadığım için Ailem
Aşk herşeyi affeder mi? Gerçek aşksa niye olmasın
Karşı cinste hoşlandığın tip ? ----
Karşı cinste aradığın özellikler? Yakışıklılıık.Giyim tarzı beyaz yakalı siyah tishort, altına kot pantalon altına converse..
Benzetildiğin biri varmı? Yok..
Hayatta size anı olarak kalan iyi anımsadığınız / kötü anımsadığınız bir olayınızı kısaca anlatır mısınız? A.S.Ö. gitmesi..!
Aşağıdaki sıfatlar senin için ne ifade ediyor/kısaca tanımlar mısın?
1 Aşk: Herşey, macera, çılgınlık, tutku, sevgi 2 Sevgi: Mutluluk 3Hayat: Herşey. 4Dostluk: Sevgi, arkadaşlık, gerçeklik, kankalık 5Para: birşey almak için verilen ücret 6Ölüm: Dünyadan ayrılışla ahirette başlayan sonsuz bir yaşam 7 İş: Birşeyler karşılığında yapılan görev.
Forumu nasıl buldun ?(google yada tavsiye v.b ) Başka bir forumda..
Foruma ne kadar zaman ayırıyorsun/Neden? 2-3 saat. Forum benim için çok değerli.Forum adminiyim.
Forumda en fazla beğendiğin isim ve nedeni? Afra : Forum admini Morkizz: Forumda çok hırslı ve paylaşımsever Ececik96: Çok payLaşımsever, iyi :) Forumda seni en mutlu eden olay? Admin olmam
Forum hakkında düşüncelerin ve forumla ilgili kendi hedeflerin nelerdir? Forum süper bir forum.Forumu çok tanınan bir forum yapmak ve herkesiin zevk almasını eğlenmesini sağlamak.
Yöneticilerden bir rican var mı ? Hayır zaten diğer bir yönetici de benim | |
|
*happγdєηiz* Admin
Mesaj Sayısı : 195 Yaş : 27 Nerden : AvriL'ın kaLbinden (L) Lakap : Forum MeLeği Kayıt tarihi : 09/12/08
| |
BeBisH^mMm Moderatör
Mesaj Sayısı : 137 Nerden : samsun Lakap : ölümüne_fbli_qirl Kayıt tarihi : 05/11/08
| Konu: Geri: HappyDeniz'le Röportaj Vakti Cuma Ara. 26, 2008 8:28 pm | |
| | |
|
*happγdєηiz* Admin
| Konu: Röportaj Cuma Ocak 02, 2009 6:57 pm | |
| Rica ederim | |
|