Çok küçükken 4-5 yaşalrındayken falan çok hastalanmıştım.Annem çorba yapmış bana yediriyiordu.Sonra içeri gitti.. Bende bebeğimi alıp "aç bakalım ağazını" diyerek çorbayı yedirmeye çalışıyordum ama yemiyrdu yemediğini görünce inatla azına sokuyordum.Çorba bitti, hep koltuğa halıya çorba dökülmüştü.. Annem de şaşırmıştı a ne çabuk bitirdin nasıl yedin falan diye sormuştu.. sonra sessizce yeri gösterdim.. Annem şoke oldu.. Naptın sen halıya , koltuğa falan dedi.. Bende bebeğime çorba yedirdiğimi ama yemediğini yere döktüğünü söyledim. Annem o kadar gülmüştü ki ne olduuğnu o çocuk aklımla anlayamamıştım Akşam babam eve gelince anlatmıştı. Bende çok utanmıştım !!
Afra Admin
Mesaj Sayısı : 129 Nerden : Uzaydan! Lakap : O bir Avril manyağı Kayıt tarihi : 08/10/08
Mesaj Sayısı : 195 Yaş : 27 Nerden : AvriL'ın kaLbinden (L) Lakap : Forum MeLeği Kayıt tarihi : 09/12/08
Konu: =)))) Cuma Ocak 02, 2009 6:52 pm
Siz çok güLdünüzZ.. Sıra sizde.. Ben anLattım birazda siz anLatın bizde güLeLim
мσякizz Süper Moderatör
Konu: Geri: Sanırım İlk İtiraf Benden xD Paz Ocak 18, 2009 12:47 pm
VaLLa ben hiç bişey hatırLamıom anneme soruyorum annemde sen çok usLuydun diyo biraz araştırcamm
€-DOLL Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 33 Yaş : 25 Nerden : Nıe sordun Lakap : KarameLLo :D Kayıt tarihi : 10/11/08
Konu: Geri: Sanırım İlk İtiraf Benden xD Paz Mayıs 03, 2009 5:20 pm
sz ne diosunuz ben bebeğin gazını çıkjartıyordum,sabah kahvaltısında ağzına közlenmiş biber,salatalık sokuyomuşum xD sonra ağzını yıkıyıp banyo ettiriyodum :D adını da ZÜHTÜ koymuştm