egglence
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

egglence

Egglencenin tek adresi.

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Forumda Rütbe Almak İstiyorum

2 posters
YazarMesaj
*happγdєηiz*
Admin
Admin
*happγdєηiz*

Lakap : Forum MeLeği

Forumda Rütbe Almak İstiyorum Empty
MesajKonu: Forumda Rütbe Almak İstiyorum   Forumda Rütbe Almak İstiyorum EmptySalı Ara. 09, 2008 3:15 pm

Ben Admin oLmak istiyorum .Hangi rütbe oLmak istiyorum söyLedim, biLgiLerimi doLdurdum.Gerisi sana kaLmış canik ❤

Adınız:Deniz

Forumdaki nickiniz:*happydeniz*

Hangi rütbe:AdminLik :)

Neden bu rütbe:Foruma gerçekten iLgi göstereceğimi göze aLırsak bu rütbeyi hak edeceğimi düşünüyorum :) Foruma gerçekten iLgi göstereceğim.Emin oLabilirsin Afra'cım.

Bu foruma katkılarınız neler olabilir: İLk başta kendi forumum gibi foruma sahip çıkarım. Eğer rütbeLiğim kabuL ediLirse forumLa çok iLgiLeniceğim kesin. Her 2 ayda forumun şabLonunu değiştiririm.Forumda kavgaLarın yaşanmamasını önLerim.Forumdaki mesaj sayım oLdukça yüksek oLur.Foruma fazLa zaman ayırabiLirim.BLogumda rekLam yapabiLrim.Aynı zamanda üye topLarım.PayLaşımım çok oLur.Yani anLayacağınız foruma çok büyük bir iLgi gösteririm.Eğer admin oLamasam da canınız sağoLsun.Yine gereken iLgiLeri gösteririm.Foruma çok zaman ayırırım.PayLaşımLarım çok oLur.vs. vs..

Daha önce hangi forumlarda hangi rütbeniz olmuştur:Kubrakiz'da süper modLuk.ForumdunyasıyLa yeni tanıştığım için fazLa foruma üyeLiğim yok canım.Kubrakiz'da ki dengemi biLiyorsun.İstersen ona göre bir değerLendirme de yapabiLirsin. katılıom

Eğer moderatör olursanız hangi bölüm yada bölümler: Eğer isteğim kabuL ediLirse zaten admin oLucağım için tüm böLümLer :lol:
http://happydeniz.blogcu.com
Afra
Admin
Admin
Afra

Lakap : O bir Avril manyağı

MesajKonu: Geri: Forumda Rütbe Almak İstiyorum   Forumda Rütbe Almak İstiyorum EmptySalı Ara. 09, 2008 3:33 pm

Adminsin cnm.Hatta baş admin :afro: .Sana güveniorum.
http://egglence.forummum.com
*happγdєηiz*
Admin
Admin
*happγdєηiz*

Lakap : Forum MeLeği

MesajKonu: oLLey   Forumda Rütbe Almak İstiyorum EmptySalı Ara. 09, 2008 3:41 pm

oLLey sağoL canım.. Güvenin için teşekkürLer.Emin oL, güvenin boşa çıkmıcak! ❤ ❤ katılıom
Konu KİLİT
http://happydeniz.blogcu.com

Forumda Rütbe Almak İstiyorum
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Forumda
» Rütbelilerin Görevleri
» Bende istiyorum...
» bende olmak istiyorum
» bende olmak istiyorum...